Aafke de Vor

Hoe ik werk (training en coaching)

Bij de opzet van trainingen en coachingstrajecten neem ik de praktijksituatie als uitgangspunt. Ik kijk naar wat er werkelijk aan de hand is, geef advies en maak maatwerkoplossingen die bij de organisatie passen en tot een werkelijke oplossing leiden.

Door mijn jarenlange ervaring beschik ik over een breed spectrum aan mogelijkheden en werkwijzen om de situatie aan te pakken. Mijn praktische en no-nonsense manier van werken zorgt ervoor dat opdrachtgevers en deelnemers zich herkennen in de trainingen, leertrajecten en ander interventies. Deelnemers en klanten voelen zich bij mij op hun gemak en durven daarom te leren en te veranderen.

In mijn boek ‘Trainen met resultaat’ maak ik duidelijk welke stappen ik zet van klantvraag, probleemanalyse, competentie, gedrag, via theorieën en werkvormen naar transfer en resultaat. Vanuit 10 trainingsthema’s heb ik dit praktisch uitgewerkt. Zie filmpje 

Aanbod

Bekijk ook

Trainen/coachen

De praktijksituatie is het uitgangspunt. Daar wil de klant resultaat zien. Theorie├źn en methoden bieden aangrijpingspunten voor de aanpak. Transfer is daar een essentieel onderdeel van.

Training en coaching

Werkvormen

Maak je training dynamisch en gevarieerd. Kies werkvormen die aanzetten tot activiteit en de deelnemer een leerervaring laat beleven.

Meer werkvormen

Boek

Een antwoord op de vraag; welke stappen zet ik van de leervraag van de klant via training of coaching naar effect op de werkplek. Want daar gaat het om.

Over mijn boek

Methode/Aanpak

Een goede combinatie van leermethoden en werkvormen zorgen er voor dat kennis en vaardigheden beter beklijven. E-learning is daar een goede aanvulling op.

Meer methode/aanpak