Over mijzelf

Ik studeerde onderwijskunde richting bedrijfsopleidingen aan de universiteit van Utrecht. Ik studeerde af op het onderwerp hoe blijft een trainer geïnspireerd voor zijn werk, ontwikkelde een model waarmee je inspiratie in kaart kunt brengen en hoe je deze kunt voeden. Daarnaast volgde ik een drietal masteropleidingen in Nijmegen; opleidingskunde, organisatiekunde/marketing en supervisiekunde.

Ik werkte als trainer, coach, adviseur en ontwikkelaar bij Stavoor voor de afdeling organisatie en ontwikkeling, bij Cinop op de afdeling ondersteuning ROC’s bij onderwijsvernieuwing en bij de Boertiengroep in de teams: management en leiderschap, mondelinge communicatie en didactische vaardigheden. Nu werk ik zelfstandig als trainer, supervisor en ontwikkelaar voor diverse klanten.

Ik vind trainen het mooiste werk dat er is, ik houd van mijn deelnemers en werk vanuit de praktijk, daarbij maak ik gebruik van theorieën en modellen om de situatie vanuit de positie van de deelnemer en de klant te verbeteren.

mijn CV
Portfolio
Quotes

Bekijk ook

Trainen/coachen

De praktijksituatie is het uitgangspunt. Daar wil de klant resultaat zien. Theorie├źn en methoden bieden aangrijpingspunten voor de aanpak. Transfer is daar een essentieel onderdeel van.

Training en coaching

Werkvormen

Maak je training dynamisch en gevarieerd. Kies werkvormen die aanzetten tot activiteit en de deelnemer een leerervaring laat beleven.

Meer werkvormen

Boek

Een antwoord op de vraag; welke stappen zet ik van de leervraag van de klant via training of coaching naar effect op de werkplek. Want daar gaat het om.

Over mijn boek

Methode/Aanpak

Een goede combinatie van leermethoden en werkvormen zorgen er voor dat kennis en vaardigheden beter beklijven. E-learning is daar een goede aanvulling op.

Meer methode/aanpak