Evaluatiespel

Evaluatie en doelstellingen spel

Elke training eindigt met een evaluatie. Vaak is het een rondje van wat heb je geleerd en wat ga je er mee doen. Na het rondje volgt het invullen van het evaluatieformulier en dan is de training afgelopen. Hoewel het een vast onderdeel is van een training zijn er weinig echte evaluatie werkvormen die recht doen aan de gevolgde training. Dit spel wil daar verandering in brengen. Het is een eenvoudig spel waar de trainer gemakkelijk zelf een aantal variaties in kan aanbrengen.

Download hier de spelregels

Download hier de kaartjes
Dit neemt even tijd in beslag door de omvang van het bestand

Bekijk ook

Trainen/coachen

De praktijksituatie is het uitgangspunt. Daar wil de klant resultaat zien. Theorie├źn en methoden bieden aangrijpingspunten voor de aanpak. Transfer is daar een essentieel onderdeel van.

Training en coaching

Werkvormen

Maak je training dynamisch en gevarieerd. Kies werkvormen die aanzetten tot activiteit en de deelnemer een leerervaring laat beleven.

Meer werkvormen

Boek

Een antwoord op de vraag; welke stappen zet ik van de leervraag van de klant via training of coaching naar effect op de werkplek. Want daar gaat het om.

Over mijn boek

Methode/Aanpak

Een goede combinatie van leermethoden en werkvormen zorgen er voor dat kennis en vaardigheden beter beklijven. E-learning is daar een goede aanvulling op.

Meer methode/aanpak