Intake vragenlijst overtuigingskracht

Bij overtuigingskracht spelen veel facetten mee. Het gaat om de inhoud van wat je zegt, maar ook en vaak nog meer is het belangrijk hoe je dat zegt. Speel je in op je toehoorders, weet je wat zij belangrijk vinden, en straal je zelfvertrouwen uit. Als je wilt weten op welk punt je jouw overtuigingskracht kunt verbeteren kun je deze ‘test’ invullen. Wie weet gaat je dan een lichtje op.

Download hier de werkvorm

Bekijk ook

Trainen/coachen

De praktijksituatie is het uitgangspunt. Daar wil de klant resultaat zien. Theorie├źn en methoden bieden aangrijpingspunten voor de aanpak. Transfer is daar een essentieel onderdeel van.

Training en coaching

Werkvormen

Maak je training dynamisch en gevarieerd. Kies werkvormen die aanzetten tot activiteit en de deelnemer een leerervaring laat beleven.

Meer werkvormen

Boek

Een antwoord op de vraag; welke stappen zet ik van de leervraag van de klant via training of coaching naar effect op de werkplek. Want daar gaat het om.

Over mijn boek

Methode/Aanpak

Een goede combinatie van leermethoden en werkvormen zorgen er voor dat kennis en vaardigheden beter beklijven. E-learning is daar een goede aanvulling op.

Meer methode/aanpak