Integriteitspel

Integriteit is een lastig onderwerp om aan de orde te stellen. Er spelen daarbij veel factoren mee en de grens tussen wat wel en niet kan is daarom lastig te trekken. Ons geweten blijkt ook behoorlijk rekbaar te zijn als ons eigen voordeel mee gaat spelen. Voor onszelf zijn we veel minder strak dan voor een ander. een gezegde is voor onszelf zijn we koopman en voor een ander dominee.

Download hier de werkvorm
Download hier het spel

 

Bekijk ook

Trainen/coachen

De praktijksituatie is het uitgangspunt. Daar wil de klant resultaat zien. Theorie├źn en methoden bieden aangrijpingspunten voor de aanpak. Transfer is daar een essentieel onderdeel van.

Training en coaching

Werkvormen

Maak je training dynamisch en gevarieerd. Kies werkvormen die aanzetten tot activiteit en de deelnemer een leerervaring laat beleven.

Meer werkvormen

Boek

Een antwoord op de vraag; welke stappen zet ik van de leervraag van de klant via training of coaching naar effect op de werkplek. Want daar gaat het om.

Over mijn boek

Methode/Aanpak

Een goede combinatie van leermethoden en werkvormen zorgen er voor dat kennis en vaardigheden beter beklijven. E-learning is daar een goede aanvulling op.

Meer methode/aanpak